RockStation

Sick Of It All-könyv a láthatáron

2022. november 30. - KoaX

sickofitall.jpg

Vér És Verejték címmel fog megjelenni - ismét Dudich Ákos kezei alól - az egyik legújabb életrajzi könyv, ami nagyon fontos a számunkra. Roger Miret - Lázadásom című könyv után, most az újabb hardcore alapvetés a Koller testvérek szemén keresztül lát majd napvilágot. Ahogy azt már megszokhattuk, közösségi finanszírozással jön létre a könyv, szóval tessék megnyomni a tovább gombot és előrendelni azt!

A könyvet IDE kattintva tudod előrendelni. Ha pedig éppen karácsonyi ajándékok után kutakodsz egy metal rajongónak, akkor Ákos könyvei közt is érdemes ITT körbe nézni. Természetesen van ismét Facebook csoport is, ahol a rajongók egymás közt tudnak elmélkedni, csevegni az új kiadványról. Csatlakozz Te is!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7217991074

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum