RockStation

Crowbar - Zero And Below (Entertainment One, 2022)

Elő a pajszert!

2022. március 06. - KoaX

zeroandbelow.jpg

Crowbar. Garancia arra, hogy valami súlyos anyagot fogsz a képedbe kapni. Hogy valami olyan sludge anyaggal lesz dolgod, amire már vártál. Az egy dolog, hogy néhol nem talál el annyira, de az biztos, hogy a zenekar kiállta az idők próbáját. Itt van most is. És ebben a vészjósló időszakban (is) elhozta Kirk Windstein és csapata a legújabb anyagát, itt van a Zero And Below.

Tovább

Altar Of Delusion - Itt egy új dal a The Troops Of Doomtól

troopsofdoom2021.png

Oldalunkon már többször szerepelt Jairo Guedz és zenekara a The Troops Of Doom.  Guedz a korai Sepultura gitárosa volt, játszott az 1985-ös Bestial Devastation EP-n és az 1986-os Morbid Visions lemezen is. A The Troops Of Doom egy 2019-ben kiadott EP után április 15-én jelenteti meg a zenekar első nagylemezét Antichrist Reborn címmel. Alább - lemezborítóval és dallistával megspékleve - erről tudunk egy új dalt mutatni, a videóval kísért Altar Of Delusiont.

Tovább

Közel huszonöt év után új lemezzel támad a Dub War

dubwarbandmarch2022_638.jpgDurva, de 1998-ban jött ki a Dub War legutóbbi anyaga, már ami a teljes, friss dalokat tartalmazó nagylemezeket illeti. Az azóta a Skindreddel nyomuló Benji Webbe-vezette csapat viszont most megemberelte magát, elkészítette a friss csomagot és hamarosan bele is dobja majd az arcokba! A rengeteg vendéget felvonultató Westgate Under Fire anyaga még a 2020-as nagy világvége alatt íródott és került felvételre, erről az első kislemezdal a nyitótétel, a Blackkk Man lett. A korong megjelenése augusztus 5-re lett beütemezve.

Tovább

A semmiből itt egy új Clawfinger-dal

clawfinger_2019.jpg

Friss dallal jelentkezett a svéd-norvég Clawfinger. A megjelenés némileg meglepő, hiszen semmilyen előjele nem volt. A zenekar 2007-ben jelentkezett utoljára nagylemezzel és azóta mindössze két új dal volt a termés. Az Environmental Patients című dal mellé koncertbejelentések is jártak, eddig összesen 21 bulit jelentettek be. Sajnos magyarországi koncert nincs köztük, legközelebb Prágában lehet elcsípni őket május 29-én.

Tovább

So Sorry I Could Die - Friss nóta jött a The Hellacopterstől!

hc2020.pngEgyre jobban közeledik a The Hellacopters visszatérése utáni első lemezének, az Eyes Of Oblivionnak a megjelenése, sőt április 1-je már itt van szinte a kanyarban. Ennek megfelelően egyre sűrűbben szállingóznak ki róla az előzetes nóták, a legújabb a címéből is sejthetően nem túl vidám So Sorry I Could Die.

Tovább

Megérkezett Billy Howerdel új lemezének első előzetese

billyhowerdelshinn_copy.jpg

Tizennégy év kihagyás után új szólódal jött Billy Howerdeltől. A sokak számára az A Perfect Circle gitárosaként és fő dalszerzőjeként ismert zenész a Poison Flowerst mutatta be a még idén megjelenő, egyelőre még ismeretlen című és tartalmű anyagról. A lemez szinte szó szerint szólóanyag mondható: a Josh Freese által feljátszott dobokat leszámítva minden másért emberünk felelt.

Tovább

A Whiplash és az Artillery társaságában jön Budapestre a Vio-Lence

violence_2022.jpgA járvány által megsemmisített Headbangers Ball Tour visszatér, ráadásul ugyanúgy a Vio-Lence headlinerkedése mellett. A thrash-legendáknak a Whiplash és az Artillery fog bemelegíteni, de ha valakinek nem lenne elegendő ez a gatyarengető thrash-csomag, annak a jövőben még érdemes figyelnie, egy zenekart hamarosan még hozzáraknak a pakkhoz a szervezők. És hogy mikor lesz a pesti bál? November 27-re tervezik a nagyok, a helyszín a Barba Negra lesz.

Tovább

Serimosa - Új dalt adott ki a Watain

watain2022.jpg

Ahogy már korábban írtuk, április 29-én a Nuclear Blast égisze alatt érkezik a svéd blekker Watain új stúdióalbuma, amely a hangzatos The Agony & Ecstasy Of Watain címet kapta. Erről most már a második single érkezett meg egy videóval kísérve, amely a Serimosa címet viseli. Ez lejjebb találjátok a korábban már nyilvánosságra hozott The Howling videójával együtt.

Tovább

Poster Child - Itt egy vadiúj Red Hot Chili Peppers-dal

rhcp_2022.jpg

Április 1-jén 17 dallal érkezik a Red Hot Chili Peppers új stúdióalbuma, az Unlimited Love. Errő korábban már mutattunk egy új dalt, most befutott a második, amelynek most már a második előzetes dalával, a Poster Childdal is lehet barátkozni. Ez valamint a korábban kiadott Black Summer című tétel az alábbiakban csekkolható. A zenekar június 15-én a Puskás Arénában játszik.


süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum