RockStation

DieHumane - Új supergroup a láthatáron

2023. január 16. - KoaX

diehuman.jpg

A 2020 végén, a texasi Galvestonban alapított DieHumane egy új heavy-metal szupercsapat, amelyben nem kisebb nevek egyesítik erőiket, mint  Rick Hunolt gitáros (korábban az Exodus) és Sal Abruscato dobos (korábban a Type O Negative és a Life of Agony, jelenleg pedig A Pale Horse Named Death). De itt van még az Anova Skyway egykori énekese, Garret West is. A zenekart a COVID alatt Joshua Vargas és Greg Hilligiest alapították. A zenekar deübátló kislemezét Oblivionnak keresztélék, ami a Revolver magazinnál látta meg a napvilágot.

Vargas elmondása szerint: Az Oblivion a mi véleményünk egy ezerszer megírt dalról; önutálat, az előretörni akarás hiánya és az elszigeteltség. Ez volt az egyik első dal, amit ehhez a projekthez írtunk 2020 végén, és ez volt az a szám, amely elindította az egész folyamatot. 

A hamarosan megjelenő album címe The Grotesque lesz és összesen tíz dalt fog tartalmazni. Ha semmi sem szól közben, akkor a lemez május 5-én fog megjelenni. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4318025992

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum