RockStation

A Pantera miatt parkolópályára került a Down

2023. január 18. - theshattered

Down_2012.jpgAmíg a Pantera turnézik, biztosan nem lesznek fejlemények a Down körül. A hírt Pepper Keenan közölte a rajongókkal, aki egyébként teljes mellszélességgel kiáll az Anselmo, Brown, Wylde, Benante projekt mellett, hiszen nem egy ismerőse van benne a dologban.

Pepper Keenan: "Ismerem a Pantera csapatát, mindenkit úgy ismerek, mint a tenyeremet, nem mellesleg pedig Phil a Downban énekel. Kicsit önző módon mondhatnám, hogy ez a Downt egy-két évre biztosan parkolópályára teszi. Igen, ez így van. Viszont kellett ez nekik, hogy vegyék a bátorságot és kiálljanak oda? Igen. A rajongóknak hallaniuk kell ezt? Igen."

Ennek megfelelően a korábban Kirk Windstein által emlegetett, tervezgetett új dalok is egyelőre maradnak terv szinten, aztán ha befejezi a körözést a Pantera, indul be a jóság. Nem mellékes tény, hogy a Pantera nyáron Budapestre jön, ahol a már jó ideje csurig töltött Barba Negra közönsége előtt szedik majd elő a legszebbjeiket.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4918028772

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum