RockStation

Nyolcadik nagylemezével érkezik Budapestre a Revocation

2023. január 18. - sunthatneversets

revocation2022.jpgA technikás death metal zenekar szeptemberben jelentette meg nyolcadik nagylemezét. A Netherheaven lemezbemutatóját három másik metal banda teszi teljessé, így a Revocation mellett a Goatwhore, az Alluvial és a Creeping Death szedi le a fejeket január 31-én az Akvárium Klubban.

A Revocation több mint 20 éve tolja az ipart, 2000-ben alakultak Bostonban, azóta kiadtak nyolc lemezt, két EP-t, tíz klipet és jó párszor meg is turnéztatták dalaikat. Az amerikai death metal banda technikás hangszerkezeléséről ismert, na meg arról, hogy zenéjük igencsak megmozgatja a nyakizmokat, nyomukban pedig gyakori a mosh pit is. A nemrégiben trióvá alakult csapat tavaly ősszel jelentette meg nyolcadik, Netherheaven című nagylemezét. A darabolás mesterei mellett még ott lesz a január 31-i lemezbemutatón a szintén amerikai Goatwhore, akiknek az Apocalyptic Havoc című daluk a Splatterhouse című videójátékból is ismerős lehet, a progresszív death metalban utazó Alluvial és a Creeping Death is.
Facebook-esemény: https://www.facebook.com/events/367064098938760/

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4518028194

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum