RockStation

Itt az új dUNA lemez, a Nightrunner

2023. január 20. - rockstation

duna_bandphoto.jpgA 2016-os Ravatal EP után, több évnyi számírás eredményeként elkészült a dUNA zenekar új lemeze Nightrunner címmel. A teljes album én némi háttérinfó az alábbiakban található meg.

 

"Egy nagyon hosszú és furcsa időszakot zárunk le ezzel. A dalok vegyesen tartalmaznak új és nagyjából 10 éve létező ötleteket is. Visszatértünk az eredeti dob-gitár felálláshoz (Fülöp István gitár-ének, Radics Gábor dob-ének), de a lemezen hallhatóak más hangszerek is, mint például basszusgitár és szintetizátor. A hangszeres felvétel levezénylését és az utómunkálatokat teljes egészében Dexter barátunknak köszönhetjük. Az éneksávokat most először próbetermünk meghittségében vettük fel, így több időnk volt kísérletezgetni, hagyni letisztulni a dolgokat. Az artwork egy igazi intergenerációs projekt gyümölcse. Apróbb családtagok (Juli), barátnők (Orsi), barátok (Balázs) szorgos munkájának köszönhetően jött létre."

FB oldal: https://www.facebook.com/dunaorchestra/

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9218030056

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum