RockStation

Új zenékkel jelentkezik Havanna Bp

2023. február 21. - sunthatneversets

havanna_bp_cover.jpgA Havanna Bp 2021-ben jelentkezett az Artisjus Nagylemez programjára, ahol különdíjasok lettek. Így a harmadik kislemezüket már Simon István (Simi, No Silence Studio) mixelte/masterelte.

Egy-két hónap pihenés után újra munkába kezdtünk, mivel még volt pár ütős ötletünk. Szerencsére az otthoni munka sose okozott problémát, legjobb barátunk a Google Drive. Továbbra is várjuk azt az ütős zenésztársunkat aki szerelmes ebbe a zenei műfajba, és imádja csinálni is. Amint lehet már szinpadra is vinnénk a projektet, és zúznánk már egy jó nagyot. Az összes hanganyagunk megtalálható youtube-on, és a streaming platformokon (spotify, apple music, badcamp), és kövessetek minket a social médián is. Jó bólogatást hozzá!!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2818054576

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum