RockStation

Csapdába csalt hús - Itt a The Neighbors új videója!

2023. március 14. - rockstation

nbrs_sajtofoto.jpg„Zsizseg a Squier, készül a sláger” – jelent meg február elején a The Neighbors közösségi oldalán a bejegyzés. Egy hónapot kellett várnunk és a második klipes dalával jelentkezett az ország keleti táján tevékenykedő formáció. A kaliforniai gördeszkás pop-punk vonalon mozgó srácok új számában bőségesen kijut a mulatós sztároknak szánt szatírából. BallaPé és Zúzda maximálisan hozza az amerikai pite-flowját, miközben mulatós sztároknak öltözve Hollywood felirat és csillaghullásos háttér előtt megpróbálnak a legkevésbé komolynak tűnni.

„Az egész jött magától, mintha mi sem lenne természetes, spontán vettük fel az egész videót. Amikor visszanéztük, sírtunk a nevetéstől. Amikor megmutattuk néhány zenészkollégának, mit műveltünk a kamera előtt, akkor már mindenki röhögőgörcsöt kapott. Tudtuk, hogy ennek képernyőre kell kerülnie” – nyilatkozta Zúzda a RockStation számára.

A dal alapötlete ezúttal is BallaPé ötlettárából került elő, aki hosszú időn keresztül csak magának készített különféle demo felvételeket, mígnem egy közös ismerős által egymásra talált a formáció két tagja, akik a harmincas éveik közepén is kamaszos vidámsággal és lazasággal célozzák meg a 90-es évek végén futószalagon termelt pop-punkon nevelkedett célközönség tagjait.

„Emlékszem, kaptam egy rögzített dobsávot Zúzdától, melyben annyi állt, hogy mit szólnál egy igazi Blink 182 hatású dalhoz? Én pedig két órán belül visszaküldtem azzal a mondattal, hogy benne vagyok. Gyors telefonváltás és pár napon belül normális körülmények között fel is vettük, miközben a szöveg is azonnal papírra került. Ilyen az, amikor működik a kémia” – emlékezett vissza BallaPé, aki kiemelte, hogy immáron a hatodik dalon dolgoznak, szóval lesz miből válogatni és rövidesen újra támadni fog a szomszédság. A két srác megerősítette továbbá, hogy a RockStation számára biztosan az elsők között fogja eljuttatni a zenei újdonságait, hiszen nem felejtik el, hogy az első klipjüket ez a magazin hozta le elsőként.

A csapat eredetileg egy bemutatkozó EP-t tervezett, de a termékeny hétköznapoknak és pozitív visszajelzéseknek köszönhetően egy 8 számos lemezt fog készíteni, amelyet nyár elejére tűztek ki.

 

A csapat közösségi oldala: https://www.facebook.com/profile.php?id=100088450632134

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8918071424

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum