RockStation

Két Fear Factory kiadvány is érkezik júniusban

De még egyik sem az új album lesz

2023. április 06. - moravsky_vrabec

332070310_5682729985170190_7400043802788900182_n.jpg

A gyűjtők számára igazi bombahír, hogy a Fear Factory két különleges újrakiadással jelentkezik június 23-án. A mezei rajongók pedig továbbra is türelmetlenül várják az új dalokat és az új nagylemezt Milo Silvestro énekessel.

A 2010-es Mechanize az extrém metal úttörők visszatérő albuma volt, miután Burton C. Bell énekes és Dino Cazares elásták a csatabárdot. A lemez felépítése, tematikája, és szerencsére a dalok minősége is a klasszikus időszakot idézte, a dobok mögött pedig "az atomóra" Gene Hoglan foglalt helyet. Az új változat 3 bónuszdallal érkezik, digitális és fizikai formátumokban, a dupla bakelit 750 darabra limitálva. A bónuszok sem ismeretlenek: a Martyr, a Crash Test és a Sangre De Ninos újrafelvett verzióit már hallhattuk máshol - természetesen még Burton énekével. 

ff2023_reissues.JPG

A zenekar következő albuma a The Industrialist, ami minden szempontból visszalépés volt akkoriban. Végül arról híresült el, hogy Gene Hoglan - bizonyára költséges - szolgálatait nem vették igénybe, és dobgéppel vették fel a lemezt. Hogy ez mennyire szentségtörés egy industrial csapat esetében, azt nem mi döntjük el, mindenesetre a rajongóknak rosszul esett, és a zenekar sem sietett jó dalokkal kárpótolni őket. Most viszont ez a lemez is kap egy kis tuningot, és újra megjelenik Re-Industrialized címmel. A gépi dobsávokat kicserélték, és Mike Heller játékával helyettesítették, új a borító, és Greg Reely, a klasszikus albumok hangmérnöke egy új mixet is kikevert hozzá. Összesen 6 extra dal lesz rajta, és a digitális formátumok mellett CD és limitált dupla bakelit is jön. Ehhez a kiadványhoz egy előzetest is tudunk mutatni, az újragondolt New Messiah egy dalszöveges videó kíséretében ért földet. 

Most, hogy Dino lassan ráncba szedi a FF katalógust, igazán jöhetnének az új dalok is. Ahhoz képest, hogy milyen látványosan szakítottak Burtonnel, a mostaniakkal együtt már 4 olyan "új" kiadvány lesz, amin még ő hallható. Bízzunk benne, hogy idén az új nagylemez is befut, addig is pótolhatjuk a kollekció hiányosságait. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8618095482

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum