RockStation

Újabb Hammerfall újrakiadás jelent meg

Ezúttal a klasszikus Crimson Thunder került sorra

2023. május 01. - moravsky_vrabec

hammerfall_2022.jpg

A svéd templomos lovagok vitathatatlan érdemeket szereztek a hagyományos power metal felélesztésében. A klasszikus albumaik sorra töltik be a 20. évüket, amit hagyományosan gazdag újrakiadásokkal ünnepelnek meg.

A Crimson Thunder is abból a korból származik, amikor a Hammerfall nem tudott hibázni; a címadó dal, vagy a Hearts on Fire azóta is stabil részei a koncertprogramnak. A lemez évfordulós kiadása 3 csurig tömött CD-n jelent meg, összesen 44 dallal, viszonylag baráti, 21 eurós áron. Az újrakevert és -masterelt hang mellé akusztikus felvételek, demók, valamint a komplett Live One Crimson Night koncertlemez anyaga jelentik a bónuszt. A digitális verzió valamivel szerényebb, 22 tételes és 102 perces. A csomag mellé egy új videó is készült, a Crimson Thunder dalaiból gyúrt egyveleg élő felvételével. A lap alján pedig a csomag tartalmát is megmutatjuk. 

 hammerfall_crimson_thunder_20_year_anniversary_box.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1918113220

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum