RockStation

Hallgasd meg a Cyhra frissen megjelent nagylemezét!

A svéd supergroup a The Vertigo Trigger címet adta neki

2023. augusztus 20. - moravsky_vrabec

cyhra-3.jpg

A svéd riffmester Jesper Strömblad igazi álláshalmozó, ráadásul a műfajok között is magabiztosan mozog. A saját zenekarának tekinthető Cyhra zenéje a hard rock és a metal hatásait egyaránt magában foglalja. 

A gitárharmóniák mellett a multitaskingban is erős Jesper az In Flames-ben szerzett ismertséget, majd onnan kilépve a The Halo Effect nevű zenekarral folytatta, hasonló csapásirányban. A párhuzamosan üzemeltetett Cyhra ennél barátságosabb zenét játszik, elsősorban az Amaranthe-ból ismerős Jake E énekesnek köszönhetően. A friss, harmadik albumukról a Life Is A Hurricane dalt és annak videóját mutatjuk, így legalább nemcsak nekünk lesz napokig tartó dallamtapadásunk, hehe. Ha van rá bármi ötletetek, hogy Jesper miért nem szerepel a zenekar hivatalos fotóján, írjátok meg bátran kommentben! 

A teljes The Vertigo Trigger nagylemezt itt hallgathatod meg: 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8618196263

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum