RockStation

Ismét Slash koncert lesz Budapesten!

2023. október 17. - KoaX

slash-myles-kennedy-october-2021-promo.jpg

Slash feat. Myles Kennedy & The Conspirators bejelentette 2024-es világkörüli turnéját. Az új, The River Is Rising – Rest of the World Tour ’24 a banda Mexikóvárosba való visszatérésével veszi kezdetét, majd az SMKC 21 ország 32 városában lép fel szerte a világon. A jegyértékesítés október 20-án, pénteken 10:00-kor kezdődik, de a rajongók október 19-én, csütörtökön 10:00-tól hozzájuthatnak már a jegyekhez. Budapestre 2024. április 19-én látogat el a zenekar a Mamoth WVH társaságában!

SLASH – az ikonikus, Grammy-díjas, gitáros, dalszerző és filmproducer – akinek több mint 100 millió példányban keltek el az albumai, egy Grammyt és hét jelölést kapott, bekerült a Rock and Roll Hírességek Csarnokába, és szerepel a New York Times legkeresettebb szerzőinek listáján is. Slasht minden idők egyik legnagyobb rockgitárosának tartják, és világszinten az egyik legismertebb arc a popkultúrában. A Time magazin Slasht a 2. helyre sorolta Jimi Hendrix után a 10 legjobb gitáros listáján. Slash olyan jellegzetes hangzásokat hozott létre, mint például a Guns N’ Roses Sweet Child o’ Mine vagy a Welcome To The Jungle listavezető dalok gitárriffjei. Miután otthagyta a világhírű bandát, a Slash’s Snakepit projektje besöpörte a kritikusok elismerését, majd a Velvet Revolver szupergrouppal aratott globális sikert, mielőtt saját szólókarrierbe kezdett. Miután első szólóalbumával, amelyen többek között Ozzy Osbourne, Fergie és Myles Kennedy is szerepeltek, 2010-ben a slágerlisták élére került, megalapította jelenlegi, SLASH FEATURING MYLES KENNEDY & THE CONSPIRATORS (SMKC) zenekarát – amelyben Myles Kennedy (ének), Brent Fitz (dob), Todd Kerns (basszusgitár/ének) és Frank Sidoris (ritmusgitár) szerepel –, akikkel már több mint egy évtizede folyamatosan turnéznak és zenélnek.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2918236961

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum