RockStation

10 érv a Fear Factory Barba Negrás koncertje mellett

2023. október 27. - KoaX

332070310_5682729985170190_7400043802788900182_n.jpg

Van pár indokunk, hogy miért is fogunk november 22-én ellátogatni Csepelre. Természetesen, ha tudtok jobb okot, hogy miért érdemes elmenni a Félelem Gyár budapesti koncertjére, mi szívesen meghallgatjuk! nyitottak vagyunk. De siessetek az érvekkel, vagy az ellenérvekkel, hiszen november 22-ig már nincs sok időnk!

#1

A zenekar legutoljára tíz éve lépett fel az A38-on. Azóta nem volt szerencsék meghallgatni Mr. Cazares riffjeit élőben. Tíz év azért hosszú idő, mennyi minden változott már azóta!

#2

Az A38-as hajón nem Tony Campos játszott a zenekarban. Akkor volt éppen ilyen csiki-csuki a helyzet közte és a zenekar között. Ha minden igaz a Static-X turné hamarosan szünetel, tehát, ha szerencsénk van, akkor láthatjuk ismét az öregedet.

 #3

Nézegetjük a setliteket mostanában, hogy miket is játszik a zenekar, és lássuk be... Eléggé kemény dallistával kápráztatják el a rajongókat. Az idén huszonöt éves Obsolete albumról is eléggé sok tétel előkerül

#4

Lehet unalmas, és már százszor elhangzott, de imádjuk ezt a dalt....

 #5

A zenekarnak eléggé viharos évek állnak a háta mögött. Énekes váltás, különböző jogi viták stb. Ideje, hogy kicsit csak a zenére koncentráljunk! És élvezzük a zenekar dalait.

 #6

Akik szeretnek pontosan játszani és bírják a "modern metal"-t azoknak kötelező látni élőben Dino Cazares gitárjátékát.

 #7

Ha minden igaz, a zenekar hamarosan új albummal fog jelentkezni, aminek az érdekessége, hogy az első anyag lesz 1989 óta, amin nem Burton C. Bell fog énekelni.

 #8

Mivel közeleg az új album, így élőben is meg kell mutatnunk az industrial félisteneknek, hogy kanyarodjanak felénk gyakrabban, így érdemes jelen lenni, hogy hallgathassunk minőségi zenét!

#9 

Sajnos, Burton teljesítményével kapcsolatban mindig is voltak kérdőjelek.  Ellenben ahogy elnézzük az élő videókat, Milo Silvestro eléggé ígéretesnek tűnik élőben is! Meg kell nézni a srácot!

 #10

Egyszerűen szeretjük a Fear Factory-t, PONT

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9818240935

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum