RockStation

SOULHARBOUR - TIDES DAlPREMIER

2023. november 03. - rockstation

soulharbour-2023.jpgÚj dalt adott ki a Soulharbour. Az új nagylemezre készülő zenekar a Tides-t egyfajta nem tervezett ajándékként adta át a nagyközönségnek, a dalhoz egy vizuál is járt a srácoktól.

Bár nem volt tervben, hogy kiadunk egy negyedik single-t is még az albumunk megjelenése előtt, úgy éreztük, hogy muszáj előzetesben megmutatnunk egy olyan oldalunkat is, ami az előző három dal után talán tud még némi meglepetést is okozni.

A Tides mind zeneileg, mind témáját tekintve nagyon közel áll a szívünkhöz, hiszen a zenekar minden tagjának fontos szerepet tölt be az életében az otthon, a biztonság, a rutin és a harmónia. A dal pedig ennek a kereséséről, az önmagunkhoz vezető hosszú és rögös út fáradtságáról, a valahova tartozás utáni vágyakozásról szól.


Ne feledjétek, November 29-én érkezünk a nagylemezünk.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2218249325

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum