RockStation

Új dallal jelentkezett a Your Last Steps, itt a Búskomor

2023. november 20. - rockstation

yls_csapatkep.jpgBúskomor címmel megjelent a nagykanizsai Your Last Steps legújabb dala.  Ugyan még egy éve sincs,  hogy a csapat kiadta Lánc című nagylemezét, ez a single már a következő, „Én, a teremtő” címre keresztelt album előfutára, ami előreláthatólag 2024 második felében jelenik majd meg. A dalban közreműködik Kovács Barbara énekesnő is (ex-The Tumor Called Marla), aki egyébként már a legutóbbi YLS albumon is vokálozott.

A dal felvételei és utómunkálatai már egy az egyben Bognár Máté zenekarvezető házi-stúdiójában készültek az Atlas-Audiónál.

A dalírások közben a zenekar már nagyban készül a tizedik szülinapjára is, hiszen januárban már egy évtizede lesz annak, hogy Bognár Máté megalakította a csapatot. Ennek megünneplésére január 27-én egy hatalmas bulival készül a Your Last Steps a nagykanizsai Medgyaszay Házban. A koncerten egyébként kétszer is fellép majd a csapat, először akusztikusan, majd „hangosan” is. Köztük pedig érkezik a Tiansen, illetve egy, még nem bejelentett csapat is Budapestről. A buli után pedig óriási after-party várja a látogatókat a zenekarok közreműködésével.

Esemény Link: https://www.facebook.com/events/683630790361291

További fontos hír a banda háza tájáról, hogy újra öttagúvá vált a csapat. Morvai Martin (Lumberjack Commando) gitáros csatlakozásával újra teljes a felállás, és a szülinapi bulin már így is láthatjátok őket.

Social:

Facebook: https://www.facebook.com/YourLastSteps
Instagram:  https://www.instagram.com/yourlaststeps/

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5618262391

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum