RockStation

Megjelent a Kingseeker / Her Highness SPLIT

2023. november 26. - theshattered

herhighness.jpgNemrégiben jelent meg a hazai doom/sludge Kingseeker és Her Highness közös kiadványa, a Bridges to Oblivion. Súlyos riffek és mély zajok mintegy 13 percben. Az anyag "name your price" a Bandcampen, és limitált példányszámban elérhető kazettán a zenekaroknál.

 

A felvételek a Revolver Sound Studio-ban készültek Ferencz Zsolt irányításával. A The Unholy Crown of Oblivion-t Ferencz Zsolt keverte és masterelte. A Pestilential Distress of Burning Bridges-t Nagy Miklós keverte és masterelte az ÓL Recording-ban. A borítóképet KT készítette a hírhedt Fekete Kastélyban, a ma már elhagyatottan álló balatonedericsi villában, ahol számos gyilkosság és öngyilkosság történt a múlt században.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3918266043

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum