RockStation

RockNuggets Vol129. / King Cruel - Creeper (2023)

Világvége hangulat

2023. december 12. - KoaX

a1476513960_10.jpg

Világvége hangulat. Na, nem azért mert újra le kell ugrani a boltba, mert elfelejtettél valamit az ünnepek előtt, nem. Ez inkább köszönhető egy kegyetlen királynak, aki most mutatja meg igazán, hogy mire is képes. Az év végéhez közeledve fogynak a friss albumok, de azért találtunk még az ínyünkre való anyagot a King Cruel személyében.

Az Új-zélandi csapatról sokat nem tudunk, csak annyit, hogy elmondásuk szerint, psychedelikus ízzel megáldott doom zenét játszanak. Aki itt velőtrázó ordításokra számít a borító alapján, annak csalódnia kell, ellenben kellemes dallamokat és megbabonázó gitár riffeket bőven találni. Pedig a bemutatkozó anyag alig hosszabb, mint tizenöt perc. A három dal mégis arra késztet, hogy újra és újra meghallgassam a borongós napokon. A Creeper egy remek előfutára lehet valami nagynak, ha a zenekar tudja tartani ezt a színvonalat. Nagyon tetszik az a hangzás amit kialakítottak ezen a rövidke anyagon. Mindenképpen követni fogjuk a zenekart, és meglátjuk, hogy mit alkotnak a jövőben. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3318274261

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum