RockStation

Kerülj karácsonyi hangulatba a Deicide segítségével!

2023. december 26. - moravsky_vrabec

 deicide-2023.jpg

A hírhedt floridai death metal alakulat eltökélte, hogy befűtenek a giccses karácsonyi hangulatnak, és hosszabb kihagyás után épp mostanra időzítették a friss daluk megjelenését.

A beszédes című Bury the Cross... with Your Christ és a hozzá tartozó korhatáros videó a Deicide karácsonyi ajándéka a rajongóknak. További jó hírként azt is megerősítették, hogy jövőre egy új nagylemez is érkezik az infernális death metal mestereitől. A Banished by Sin valamikor 2024 során szabadul a világra, és Glen Benton énekes/basszer/főnök szerint himnikus és progresszív lesz, bármit is jelentsen ez. Addig is itt van az első ízelítő, a Bury the Cross... with Your Christ. A videó megtekintéséhez be kell jelentkezni, de ha beéred a puszta hangélménnyel, kicsit lejjebb azt is beillesztettük. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1318288381

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum