RockStation

Itt a negyedik előzetes dal a Dragonforce-tól

Valójában már a négy és feledik

2024. január 21. - moravsky_vrabec

dragonforce-2023.png

Amint azt már minden sárkányharcos jól tudja: március 15-én jelenik meg a Dragonforce legújabb nagylemeze, a Warp Speed Warriors. Herman Li és társai nem veszik félvállról a promóciót. 

A héten közzétett legfrissebb dal címe Astro Warrior Anthem, és videóklip is tartozik hozzá. A hétperces kisfilm érdekessége, hogy a Youtube-ra fejezetekre tagolva töltötték fel, így ha egyből a gitárszólókra ugranál, arra is van lehetőség. A nagylemezen 9 dal lesz meg persze az extrák, ezek közül korábban a Power of the Triforce, valamint a Doomsday Party mutatkoztak be. Ez utóbbi mindjárt két változatban is, az egyikben Elize, az Amaranthe énekesnője vendégeskedik. Ezen felül a Power of the Saber Blade is ismert már, ez azonban nem lesz ott az alapcsomagban. 

A Dragonforce nemsokára Budapesten is fellép, méghozzá illusztris társaságban, az Amaranthe és az Infected Rain is velük tartanak. Az éppen nőnapra (március 8.) időzített esemény a "girl power" jegyében zajlik majd, ugyanis mindhárom zenekarban találhatunk zenészlányokat. Érdemes időben érkezni, mert co-headliner esemény lesz, az Amaranthe és a Dragonforce is teljes műsort játszanak. Alább a videó, ITT pedig koncertinfó és jegyek. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8718307109

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum