RockStation

Tommy Johansson gitáros kilépett a Sabatonból

A váltás baráti módon történt

2024. január 21. - moravsky_vrabec

sabaton_band_2022.jpg

A Sabaton legfiatalabb tagja (a képen bal szélen) 2016-ban csatlakozott a zenekarhoz, a legutóbbi két nagylemezen és számtalan turnén játszott a svédekkel. Tommy elmondása szerint élete legnehezebb döntését hozta meg azzal, hogy elhagyja a csapat kötelékét. 

Tommy: Talán többen is tudjátok, hogy a Sabaton mellett sok minden mást is csinálok. Játszom egy másik zenekarban (ez a Majestica - a szerk.), fellépek más művészekkel, és van egy karrierem énekesként is, amit évekig félretettem, hogy a Sabatonra összpontosítsak. Hét év után ideje, hogy a saját szívem után menjek. 

A zenekar a következőket tette hozzá: Hét csodálatos év után a gitárosunk, Tommy úgy döntött, hogy elhagyja a Sabatont, hogy a saját útját kövesse. Csakis a legjobbakat kívánjuk neki mindehhez. Mindig is családtagként tekintettünk rá, és továbbra is támogatjuk bármiben, amit a jövő tartogat számára. (...) Tommy kilépése nem lesz azonnali. Mindaddig velünk marad, amíg megtaláljuk az utódját, és segít biztosítani a sima átmenetet. 

Míg Tommy leginkább a Majestica zenekarra fókuszál majd, a Sabaton hamarosan felveszi a következő nagylemezét, továbbá folytatja a zenekar 25. évfordulójának megünneplését. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4218307695

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum