RockStation

Erős dallal indítja az évet a Vihar Után

2024. január 23. - rockstation

vutagok.jpgA budapesti post-rock csapat az elmúlt években visszavonulva dolgozott saját dalain, és ígéretükhöz hűen a 2024-es év elején egy teljes instrumentális album megjelenését várhatjuk. Az első dal és klip már meg is érkezett „Disproportionate” címmel. A tagok régi metalos gyökereire (Niburta, Tears of Kali, Astur) emlékeztető szám tört ritmusokkal, 8-húros gitárokkal és dinamikus hangzásvilággal operál, és egyelőre közelebb áll a post-metal műfajhoz.

„A dal a klippel együtt lesz igazán érthető és teljes... mivel instrumentális dalokban gondolkodtunk, sokkal nagyobb jelentőséget kap a vizuális megjelenítés, több kell annál, mint hogy felvesszük videóra, ahogy eljátsszuk a dalt. Virág Lili személyében egy igazán tehetséges színésznőt találtunk, aki már-már számunkra is ijesztően élvezte a forgatást, vagyis az órákon keresztül hideg vízben fuldoklást. Mindig különös élmény olyanokkal dolgozni, akikkel közös nevezőn vagyunk, mindenki a legjobbat akarja kihozni az anyagból, megértjük a koncepciót, és fáradhatatlanok. Ezért nagy szerencsénk, hogy újra a régi csapattal, Drexler Mátéval és Sojnóczki Annamáriával (P9 Pictures) forgathattunk” – Leindler Milán

5_klip_00_04_35_23_still004.jpg

A csapat egy teljes instrumentális albumot ígért az év elejére, sőt, azt is, hogy mihamarabb színpadra viszik a produkciót. Annyi már most látszik, hogy a korábban kiadott „Természetesen” EP-nél sokkal sötétebb hangulatot és képi világot várhatunk. A pontos dátumok még nem ismertek, csak az, hogy hamarosan jönnek az újabb, hasonló dalok.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5318308977

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum