RockStation

Itt egy új LeBrock dal a semmiből

2024. március 01. - moravsky_vrabec

lebrock2024.jpg

A brit synthwave-rock duó látszólag nemigen hisz a lemez-turné-lemez-turné sémában, a friss daluk is különösebb háttérinfó nélkül, egymagában érkezett. Cserébe legalább jó!

A LeBrock kéttagú felállása Shaun Phillips énekest, valamint Michael Meadows gitáros-billentyűst rejti, de gyakran dolgoznak együtt más előadókkal is. A friss dalban Thomas McLaughlin gitáros szólózik egy nagyot, aki réges-régen a Steve Vai által megálmodott Bad4Good tinibanda gitárosa volt, jelenleg McRocklin néven dolgozik. A Star című dalhoz egy alapra vett vizuál is készült, ha nem ijedsz meg a popos dallamoktól, már indíthatod is. A LeBrock legutóbbi kiadványa a Gone minialbum volt, amiről ITT írtunk egy rövidet. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2718342715

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum