RockStation

Elkészült a Battlejuice és a LeBrock harmadik közös dala

2023. július 27. - moravsky_vrabec

battlejuice_lebrock.jpg

A címben említett két formáció, vagyis az egyszemélyes Battlejuice és a duóként üzemelő LeBrock a synthwave és a hard rock közös határterületén mozgolódik. Most újabb közös dallal jelentkeztek. 

A kollaboráció eddig két dalt szült, a Made of Steel és a Dust már tavaly megjelentek, önálló tételként. Mostanra készült el a harmadik, ami az In the Dark címet kapta. A korábbiakhoz hasonlóan a zenét a Battlejuice néven alkotó Stanislav Korolev írta, az énekért pedig a LeBrock egyik fele, Shaun Phillips felelt. Az eddig született három dalt most egy EP formájában is kiadták (szintén In the Dark címmel), és bónuszként hozzádobták a dalok instrumentális verzióit is. Érdemes megfigyelni, mennyire más lesz a hangulatuk az ének elhagyásával. A 21 perces, 6 dalos középlemez már elérhető, az új, címadó dalt és a hozzá készített vizuált az alábbiakban csekkolhatjátok. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7018179839

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum