RockStation

Vittula Merch Madness II. – A distro visszatér!

2024. március 21. - sunthatneversets

vittu_merch_fb_event.jpg

A Hajdu Andor megálmodta Merch Madness idén is birtokba veszi a Vittula legendás kiállítótermét, március 23-án, szombaton, 14 órától!

A tavalyihoz hasonlóan, a koncepció egy olyan közösségi tér megteremtése, ahol kifejezetten a DIY kiskiadóké, disztróké és fanzine-eké a főszerep, akik mindig is nélkülözhetetlen építőelemi voltak az undergroundak, hisz rengeteg munkájuk van abban, hogy a színtér egy önjáró, organikus gépezetként működhet.

A második Vittula Merch Madness ezt a közösségépítő szellemiséget hivatott erősíteni, jóval ráérősebb tempóban, csendesebb, autentikusabb környezetben, mint ahogy azt egy fesztivál, vagy koncert keretei engedik, kellő időt biztosítva a felfedezésre, böngészgetésre és elmélyülésre. Emellett, a lehetőség adott arra is, hogy kicsit jobban megismerjük a kollektívák mögött álló szakembereket.

Idén is biztosan velük tartanak:
Corbata Productions// Trottel Records // Itai Itai records // Drinkin' Beer In Bandana Records // Miner X Core- Fanzine, valamint a képviselt zenei paletta is bővül a Dalmata Daniel Records, a Senkrecht Records és a Brvtal csatlakozásával.
Várnak mindenkit szeretettel! A rendezvény ingyenes! További infók ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1718358817

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum