RockStation

The Clan / Jolly Jackers - Olasz-magyar koprodukció

2023. november 03. - rockstation

jollyjackers2023.jpg"Popcorn and Beer" címmel jelent meg az irish punk rock-ban utazó olasz The Clan és a hazai Jolly Jackers "közös" dala. Mindkét zenekar 10 éve van úton, és több száz koncerten vannak túl Európa szerte.

"Már jó pár éve ismerjük egymást a "The Clan"-nal, és összefutottunk már itt ott külföldön. Legutóbb a nyáron, Brémában találkoztunk. Annak a fesztiválnak az érdekessége, hogy a fellépők mind a három nap játszanak, csak minden nap másik színpadon. Természetesen a második napot elmosta az eső, és este az összes zenekar egy nem túl nagy catering sátorba menekült. Na most képzeljétek el, hogy mi történik, ha összezársz egy fesztiválnyi irish/celtic zenekart egy olyan helyen, ahonnan nincs kiút és korlátlan italfogyasztás van...:)
Ebből kerekedett az az ötlet, hogy legyen köztünk szorosabb együttműködés, segítsünk egymásnak akár szervezésben, stb., és felkértek minket, hogy a legközelebbi dalukban Dominika is szerepeljen. Ennek az eredményét hallhatjátok."
A jubileumi évébe lépett Jolly Jackers idén lépett egy merészet, és női frontemberre váltott. Dominikával rögzítették a "Jackin around since 2013" című albumot, amit olasz, német, francia, és magyar fesztiválokon és klubokban mutattak be nagy sikerrel. Jelenleg következő albumukra készülnek, amit 2024 márciusában terveznek kiadni.
Addig is az évben utoljára Halásztelken láthatjátok őket november 17-én a Divina Machina és Békefi Réka/Árki Gergő duó társaságában. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6018249321

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum