RockStation

Új albummal jelentkezik a Pentagram

2024. május 23. - KoaX

0pentagram2022_27_eredmeny.jpg

A stonerrock és a doom műfajok legújabb nagyhatalma, a Heavy Psych Sounds Records bejelentette, hogy a doom legenda Pentagrammal kötöttek szerződést, ami magába foglalja azt is, hogy a zenekar szállít nekik egy új stúdióalbumot. Az új lemezen kívül újrakiadásra kerül hamarosan a zenekar két albuma is, a Sub-Basement és a Review Your Choice. A zenekar balhés frontembere, Bobby Liebling is nyilatkozott a közös kollaborációról, amit a  cikk folytatásánál találsz.

"Tudjuk, hogy az új stúdióalbumunk a legjobb, amit valaha írtunk. Azt is tudjuk, hogy tökéletes partnerre van szükségünk, aki nem csak a zenét érti, hanem a csomagolás és a prezentáció fontosságát is. A megfelelő lemezkiadó aprólékos keresése után büszkén jelentjük be, hogy a PENTAGRAM szerződést kötött a Heavy Psych Soundsszal! Ők elsősorban rajongók, maguk is zenészek, és ugyanúgy hisznek a zenében, mint mi."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr518411479

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum