RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2024/Vol21.

2024. május 26. - sunthatneversets

bring-me-the-horizon-nex-gen-1536x1024.jpgHeti dalmegosztásunkban is jutottak nagy nevek. Lesz itt party metal, döngölde, patinás rock, újvonalas metal meg szimfonikus metal is. /Fotó: Bring Me The Horizon/

AS I LAY DYING - Burden

Új single-t dobott a héten a Tim Lambesis vezette As I Lay Dying, ami nem titkoltan a zenekar következő albumának előfutára is egyben. A hazai rajongóknak tovább jó hír, hogy a zenekar november 27-én a Barba Negra vendége lesz.


MR. BIG - Good Luck Trying

Ten címen jelenteti meg az utolsó albumát a Mr. Big. A nemrég Budapesten is megfordult legendák a korong alapverziójára tíz számot sajtolnak majd fel (japánba egy bónusz jut majd ezen kívül), a megjelenés július 12-re lett beütemezve. Első előzetesként a nyitódalt, a Good Luck Trying-ot mutatták meg Billy Sheehanék. 


BABY METAL & ELECTRIC CALLBOY - Ratatata

Újabb single-lel jelentkezett a japán Baby Metal. A márciusban F. Hero-val és Bodyslammael elkészített Leave It All Behind után újabb kollaboráció a végtermék. A RATATATA című dalban az Electric Callboy vendégeskedik. Indulhat a party?


NIGHTWISH - Perfume Of The Timeless

Ahogy azt már korábban írtuk Yesterwynde címmel szeptember 20-án a Nuclear Blast gondozásában jelenik meg a Nightwish új lemeze. Az albumon 12 dal kap majd helyet. Az első single, a nyolc és fél perces Perfume Of The Timeless című tétel ma futott be, amit alább máris megmutatunk.


BRING ME THE HORIZON - liMOusIne

Hosszas halasztgatás és Jordan Fish távozása révén némi belső kavarodás után, de végre megjelent a Bring Me The Horizon új anyaga, a Post Human: Nex Gen. A 2020-as Post Human: Survival Horror végül EP helyett teljes albummá hízott. Most erről mutatunk egy új dalt melyben a norvég art-pop énekesnő Aurora vendégszerepel.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4018412699

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum