RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2024/Vol37.

2024. szeptember 15. - sunthatneversets

black-label-society-2024.jpgKiszakadt a héten a riffes zsák. Lesznek death- és metalcore csapások, málházós délies feeling, HC/rap, meg egy nehézsúlyú kollaboráció. /Fotó: Black Label Society/

POWERFLO - Gorilla Warfare

Ha valakinek kapásból nem lenne meg a Powerflo, akkor gyorsan elmondjuk, hogy a szupergruppot olyan arcok alkotják, mint Senen "Sen Dog" Reyes (Cypress Hill) énekes, Billy Graziadei (Biohazard) gitáros, Christian Olde Wolbers (ex-Fear Factory) gőgős és a dobos Fred Aching. A csapat új lemeze Gorilla Warfare címmel november 1-jén érkezik majd. Addig is itt a címadó tételhez készült dal és videó, amiban a Body Count gitárosa Ernie C is feltűnik.


AS I LAY DYING - We Are The Dead

Új dallal jelentkezett a november 27-én Budapestre látogató As I Lay Dying. A We Are The Dead már a harmadik új tétel a november 15-én a Napalm Records gondozásában megjelenő Through Storms Ahead című lemezről. A dal érdekessége, hogy abban a Slaughter To Prevail és Chelsea Grin hörgői, Alex Terrible és Tom Barber vendégszerepelnek. 


WHITECHAPEL - A Visceral Retch

Bő egy éve már híreztünk arról, hogy készül az új Whitechapel album, a 2021-es Kin utódja. A csapat a napokban új dalt ígért, amely várhatóan az új album előfutára. Az A Visceral Retch című tétel be is futott és hát nem puhult a Whitechapel, ennyit előzetesen elárulhatunk.  


MASTODON/LAMB OF GOD - Floods of Triton

Mastodon és a Lamb of God még csak nemrég fejezte be közös Ashes of Leviathan elnevezésű nyári turnéját, a két ikonikus metal zenekar egy kicsit tovább bulizik együtt. Merthogy Floods of Triton címmel itt egy közös dal a két bandától, ami alább meg is hallgatható Randy Blythe énekével.


BLACK LABEL SOCIETY - The Gallows

Zakk Wylde-nek úgy látszik az utóbbi két év Pantera turnéi mellett volt ideje összerakni egy új Black Label Society lemezt is. Bár ezt hivatalosan még nem erősítették meg, de most The Gallows címmel itt egy új dal a zenekartól, amihez videó is jár. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4118490938

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum