RockStation

Lesz élet a Sepulturán túl

Andreas Kisser és Derrick Green meséltek a jövőbeli terveikről

2024. július 29. - KoaX

sepultura-11.jpg

A Metal Hammer magazinnak adott interjút a Sepultura két agja Andreas Kisser gitáros és Derrick Green énekes, amikor is a jövőbeli terveikről beszéltek. Mind a ketten nyitottak sok új dologra, de az biztos, hogy nem csinálnák ugyanazt, mint amit a Sepulturával csináltak, hiszen az unalmas lenne.

Andreas elmondta, hogy szeretne jobban megtanulni akusztikus gitáron játszani és oktatóanyagokat készíteni, de hogy ezzel mikor is foglalkozna, arról még nincs pontos terve, jelenleg csak meg akarja élni az ünneplést. A kérdésre, hogy Derrickkel zenélne-e a jövőben, poénból azt kiabálta, hogy NEM, NEM! Persze ez csak vicc, kitért rá, hogyha lenne valami érdekes projekt, ami nem Sepu stílusú, akkor nagyon szívesen, hiszen jóban vannak. Egy reggae projekt kimondottan érdekes lenne.

Derrick pedig azt felelte, hogy szeretne valami olyan projektbe belevágni, ami kicsit távolabb van a metaltól és jobban tere nyílna énekelni. De a zenén kívül szinkronizálással is szívesen foglalkozna, illetve többet fog foglalkozni a Highway To Health című TV-műsorral. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5818455009

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum