RockStation

RockNuggets Vol186. /Solipso - Menos Que Nada (EP 2024)

Jimmy Bower büszke lenne erre a zenekarra

2024. július 30. - KoaX

a0098554067_10.jpg

Végre találtunk valami különlegeset is a brazil esőerdők mellől. Nem is akármit, a Solipso -Menos Que Nada anyagát, ami olyan, mintha az Eyehategod megrágta volna őket és elétek köpte volna egy koncerten. Mit is mondjunk?

A Solipso 2018-ban alakult, eddig csendben voltak, nem hallottunk semmit a sludgemetalban utazó zenekarról. De most a négyes megtöri a csendet és reményeink szerint kiszabadul a Dél-Amerikai kontinensről, ahogy azt tette korábban a Sepultura is. Miért mondjuk ezt? Mert a zenéjük annyira zsigeri, annyi mocskos, kompromisszumoktól mentes, hogy azt csak imádni lehet. Ha bírod az igazi underground, arcba mászós, ordibálós, agyon vezérelt gitáros dolgokat, akkor még most menj rá! Tökéletes muzsika a fülledt nyári hőségben.A kicsivel hosszabb, mint fél órás játékidő igazi csemegéket takar, de nekem az egyik kedvencem mégis az anyagot záró Jesus Hitler. Jimmy Bower büszke lenne erre a zenekarra, ha ismerné!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6818452069

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum