RockStation

Budapestre jön a Falling In Reverse!

2024. augusztus 20. - sunthatneversets

falling-in-reverse-2.webpA Falling In Reverse jelenleg az egyik legnépszerűbb modern metalbanda, számos díjat és elismerést zsebeltek be, visszatérő vendégek a legnagyobb fesztiválokon, ráadásul rengeteg toplistás dalt sikerült összehozniuk az elmúlt évek során. A siker főként az egyetlen, alapítás óta jelenlévő Ronnie Radke dalszerző-énekesnek köszönhető.

Augusztus 16-án jelent meg vadonatúj albumuk, a Popular Monster, amelyről a Prequel dal videójának premierjét is az album megjelenéséhez igazították.

Előttük a hazánkban rendszeresen fellépő, rendkívül népszerű, ikonikus nu metál banda, a Hollywood Undead melegíti majd be a közönséget, a csapat mostanra már az egyik legnépszerűbb rockzenekarrá vált, több mint 10 milliárdos streaming hallgatottsággal. Az estét pedig a nemrégiben alakult memphisi Sleep Theory nyitja majd, akik már így is 13 milliós letöltéssel büszkélkedhetnek.

Érdemes hát minél hamarabb beszerezni a belépőket a november 23-i rockbulira a Barba Negrába, mert ez a három banda együtt komoly érdeklődésre számíthat! További infók a koncertről ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1218469853

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum