RockStation

Az elszigeteltség árnyai: DARKMESS új dala az érkező albumról

2024. szeptember 02. - rockstation

darkmess2024.jpgA DARKMESS zenekar legfrissebb száma, a Self-Isolationism, egy olyan zenei világot tár elénk, ahol az egyén elszigeteltsége nemcsak saját választás, hanem a társadalmi elidegenedés tükröződése is. Ez a dal egyfajta személyes disztópia, amely bemutatja az elszigeteltség veszélyeit, melyek napjaink körülményei közepette mindannyiunkat fenyegetnek, s amelyek révén az egyén saját árnyékának rabjává válhat.

A zenekar így nyilatkozott az új dalról:

„Próbáltunk egy könnyed, nyárvégi levezetős témát előhúzni az érkező albumról, és úgy gondolom, ezt sikerült is maradéktalanul megvalósítanunk. A dal központi gondolata az önkéntes elszigetelődés, amit időnként választunk, hogy fenntartsuk a teljes kontroll illúzióját. De a végeredmény mindig ugyanaz: akkora falakat emelünk magunk köré, hogy még a levegő is elfogy, és végül csak a saját elsorvadt, magányos árnyékunkká válunk.”

 

A Self-Isolationism egy zenei kaland, amely a zenekar sötét énekstílusával és bonyolult ritmusaival kalauzol végig minket az elszigeteltség útvesztőjén. Ez a dal nemcsak a műfaj határait feszegeti, hanem a lélek legmélyebb bugyraiba is betekintést nyújt.

 

 ALL STREAMING PLATFORMS: https://WMMD.lnk.to/DarkMess_Self-Isolationism

 

Alapi Zsolt (Lowlife Prod) által tervezett borító szintén vizuálisan adja vissza a zenekar által közvetített mélységeket. Az album bookletje különleges betekintést kínál majd az egyes dalok rejtett jelentéseibe, lehetővé téve a hallgatónak, hogy még mélyebben megértse a zenekar üzenetét.

 

A teljes nagylemez megjelenése szeptember végére várható, a lemezbemutató koncert pedig október 25-én kerül megrendezésre az Akvárium Klub Kis Halljában. Az estén a Nest Of Plagues is színpadra lép, ők is a saját új albumukat mutatják be, így biztosan fantasztikus hangulatra és zenei élményre számíthatunk.

A Self-Isolationism már minden streaming platformon elérhető. Ne maradj le az októberi koncertről, a jegyek hamarosan kaphatók!

DARKMESS ONLINE:
Bandcamp: https://darkmess.bandcamp.com/
Facebook: https://www.facebook.com/darkmessband/
Instagram: https://www.facebook.com/darkmessband/
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UC_18RaxZC_ZXDwoeRFMZVPA 

TikTok: https://www.tiktok.com/@darkmess_bp/

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8818482657

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum