RockStation

Hamarosan itt a Z!ENEMi harmadik nagylemeze

2024. október 01. - sunthatneversets

z_enemi_fo_nix_cover.jpgA Manna címre keresztelt harmadik Z!ENEMi lemez a 2021-es A Második eljövetel anyaga óta eltelt több, mint 3 év dalait fogja egy csokorba. Éppen ezért az albumon szerepel majd a 2023-as Miheztartás vége EP valamennyi zenéje, illetve a 2021 óta külön-külön megjelent dalok is, kiegészülve 3 vadonatúj Z!ENEMi szerzeménnyel.

Szeptember 24-én a MANNA előzeteseként látott napvilágot a Főnix, egy vadonatúj Z!ENEMi dal, amelynek klipjét a miskolci zenekar különböző mesterséges intelligencia alkalmazásokkal állította elő. Grandiózus tűz, világégés, újjászületés - Michael Bay és Roland Emmerich pedig foroghat a sírjában, pedig a két fószer még meg se halt.

A teljes lemez október 7-én kerül fel valamennyi ismert streaming felületre, illetve a megjelenést követően elérhető lesz CD formában is, amit mindenképp megéri beszerezni, hiszen annak tartalma némiképp eltér a streaming felületeken elérhető változattól. 

z_enemi_manna_cover.jpg

A Z!ENEMi természetesen lemezbemutatóval is készül a ’MANNA’ lemezhez - szeretettel várnak minden régi és új hívet 2024. október 12-én, Miskolcon a Helynekemben, ahol vendégeik az Absuloth, és a Nova Prospect lesznek.

 

Áldás, várakozás, gyülekezés, boroskóla!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9718694438

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum