RockStation

Mindjárt itt a Nafalem új lemez, itt egy dal róla

2024. október 01. - sunthatneversets

dsc00225-enhanced-nr-edit.jpgOktóber 11-én jelenik meg A Realm Beyond címmel a Nafalem új lemeze, melyről most The Ashen Spirit című tétel látott napvilágot egy dalszöveges videó kíséretében. 

A The Ashen Spirit a zenek eddigi ötödik megjelent dala. Az elveszett lelkekről szól, akik mint éhes farkasok keresik a jelzőtüzeket a téli éjszakában de már soha sem fognak újjá születni. A dal egy eddig nem teljesen mutatott oldalunkat is mutatja, ami inkább black metal, mint az eddig megszokott death-es vonal. A korábbiakban is alkalmaztunk erre a stílusra jellemző elemeket, most pedig igyekeztünk összeházasítani a kettőt és egy boltívet létrehozni. 

artwork_v13.jpg

A hangszeres felvételek a ToneStone Productions berekin belül készültek Csendőr Balázs által. A dal keverése és masterelése a gyulai NO SILENCE STUDIO-ban történt Simon "Simi" István vezetésével. Az énekfelvételek a budaörsi Stray Heart Records-ban készültek Diószegi Kiki által. A teljes artwork Csendőr-Kállai Zsófia munkája. A videót Bánfalvi László készítette. 

A zenekart Csendőr Balázs, és Garai Tamás gitárosok alapították 2018-ban. Hozzájuk csatlakozott a későbbiekben Baricsa Gergely basszusgitáros, Horváth Bence dobos és Forczek Ádám énekes. A főként dallamos death metalban utazó ötösfogat tagjai a hazai underground ismert arcai. Olyan zenekarok köthetőek eddigi karrierjükhöz, mint az Against The Fall, Absolved, Carana Padma, Kylfingar, Lovecrose, Needless és Damnation.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9218694424

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum