RockStation

Újra megjelenik a Hail Of Bullets bemutatkozó EP-je

2024. október 01. - magnetic star

hob_ep_cover_artwork.jpg

A 2006 végén alakult Hail Of Bullets soraiban Stephan Gebédi (Thanatos) és Paul Baayens (Asphyx, Siege Of Power, Thanatos) gitárosok, Theo van Eekelen (ex-Thanatos, Houwitser, Grand Supreme Blood Court) bőgős, Ed Warby (ex-Gorefest, ex-The 11th Hour, Vuur, Ayreon) dobos, valamint Martin van Drunen (ex-Pestilence, Asphyx, Grand Supreme Blood Court) vokalista egyesítette erőit. Ebben a felállásban a holland old school death metal szupercsapat 2013-ig három albumot szabadított a világra, majd a frontemberi poszton egy újabb sokat látott arc, az angol Dave Ingram (Benediction, ex-Bolt Thrower) váltotta van Drunent, végül 2017-ben a formáció beszüntette működését.

Az Agonia Records jóvoltából november 22-én újra megjelenik a zenekar nevét viselő bemutatkozó négyszámos EP, amely eredetileg saját kiadásban látott napvilágot 2007-ben, és amelyet annak idején maga a tagság terjesztett írott CD-n. Most viszont a lengyel lemezcég, ha úgy tetszik, igazságot szolgáltat az anyagnak, mivel az jewelcase CD-n, kazettán és különböző színű vinyl formátumban is beszerezhetővé – na meg online is elérhetővé – válik.

A kiadványt a Red Wolves of Stalin szöveges videója vezeti fel.

Előrendelés: az Agonia Records honlapján, illetve a zenekar oldalán.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2218521176

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum