RockStation

Első albumára készül a Rigorist

2024. január 16. - magnetic star

rigorist_01.jpg

A Rigorist zenekart 2023 tavaszán alapította Dulai Péter dobos (Mistcavern, ex-Purulent Rites, nem mellékesen író, a "Gyilkosság a panel tetején, Amiért halál járt - Utolsó kivégzettek a Kádár korszakban" című könyv szerzője) és Suba Zoltán gitáros (Mephitic Grave), azzal a céllal, hogy létrehozzanak egy olyan death metal zenekart, amely az old school amerikai vonalból táplálkozik.

Három dal megírása után megkeresték Hajnali Sándor énekest (Gutted, Effrontery, Krampüs), hogy csatlakozzon a zenekarhoz, és ebben a trió felállásban rögzítették első demójukat, Vígh Zoltán (Sear Bliss, ex-Bornholm) segítségével, aki feljátszotta a basszussávokat. A demót 2023. december 29-én piacra dobta az amerikai Gurgling Gore Records kazetta és online formátumban.

Mára a zenekar már öttagúvá egészült ki, így zajlanak a próbák, és így készül az első lemezanyag is, amely a tervek szerint valamikor 2024 év végén jelenhet meg.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2018302561

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum