RockStation

Pia, csajok, élőzene – Sakáltanya show az Analogban

2024. október 16. - sunthatneversets

20241018_sakaltanya_show_03.jpgEgy este, ahol az Analog koncertterme hatalmas kocsmává avanzsál, és ahol tutira senki sem marad szomjan: a színpadból pult nyílik majd, a koncertek közt szexi csajok döntik a piát – hála a Jack Daniel’s-nek és a Finlandiának –, a zenét pedig négy csajbanda, név szerint a NuNix, a Sister Big, a Vasmacska és a Buttercup szolgáltatja. Október 18-án egy buli erejéig felelevenedik a Sakáltanya Újbudán, ne hagyd ki te sem!

Annak idején nagyot ment a New Yorkban játszódó mozi, a film hangulatát pedig újra átélhetjük az Analog Music Hallban október 18-án, pénteken. Az estet a pár éve újra koncertező dallamos stoner/rock/metalban utazó Buttercup nyitja, utánuk pedig a Vasmacska ígéri, hogy nem hagyja unatkozni a közönséget pörgős műsorával. A Sister Big a búcsúturnéját nemrég befejező legendás Mr. Big dalait hozza el, a NuNix pedig energiával teli, vérbeli nu metal szerzeményeivel fogja lezúzni a színpadot. Mindez italakciók, átalakított koncertterem és egyéb meglepetések kíséretében.

Az est menetrendje:

20:00-20:45 – Buttercup
21:00-21:45 – Vasmacska
22:00-22:45 – Sister Big
23:00- NuNix

Sakáltanya show – Analog Music Hall
Kapunyitás: 19:00
Belépő: 4990 Ft – csak a helyszínen!
További infók ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9818708934

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum