RockStation

Iron Maiden : Somewhere Back In Time, Prága és Budapest - képes beszámoló

2008. augusztus 26. - SAABI

Ugye mondanom sem kell, hogy kitől kaptunk képeket? Frogfoot az Iron Mainden fellépése és a Sziget apropóján ismét annyi képpel látott el minket, hogy alig győzöm kiválogatni, mi kerüljön fel ide. De igazából nem emiatt csúsztunk ennyit, hanem egyéb bokros teendőim miatt. Gondolom, azért nem veszi zokon senki, ha csak most - két héttel az események után idézzük vissza a történteket Frogfoot néhány képe segítségével. Ezúton is köszönet!

Frogfoot bemelegítésként a prágai IM koncertet is megnézte és, imígyen nyilatkozott róla:

 

"Iron Maiden, Prága, Slavia Stadion - teltház. Valamit írnom kellene a koncertről,de elfogultság nélkül úgysem menne. A hangulat fantasztikus volt, leírhatatlan és utánozhatatlan érzés ha egy egész stadion együtt énekli, hogy: "Can I Play With Madness", "Fear Of The Dark" vagy ó-ó-ó-zik ("Heaven can wait"). Az egész koncert végig rendkívül intenzív volt,nincs mellébeszélés és üresjárat, ha rajongó vagy úgyis ott leszel a 0. napon (kötelező), ha nem vagy rajongó akkor is nézd meg, érdemes."

 

Mondjuk az utolsó mondat közben aktualitását veszítette, de egyértelmű, szerintem ezzel mindenki tisztában van, aki kicsit is szereti és ismeri a rockzenét és Dickinsonék munkásságát. Alább néhány kép a prágai és a budapesti koncertről.

Prága, Slavia Stadion, 2008. augusztus 8.

Budapest, Hajógyári sziget - Sziget Fesztivál 2008 augusztus 12.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr24633086

Trackbackek, pingbackek:

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum