RockStation

Nova Rock 2009 - képes beszámoló | 3. nap

2009. július 05. - SAABI

3. nap (2009. június 21.)

Reggel

Elállt az eső!
Helyette volt szél és az ég továbbra is borult,de sebaj a szélben lassan elkezdtünk száradni. Pontosabban elkezdett ránkszáradni a ruhánkon összegyűjtött sár... Később kisütött a nap és valóban megszáradtak a ruháink-felszerelésünk. A nap nagy része el is ment azzal, hogy megpróbáltunk emberformát ölteni és némi sört felhajtani, ugyanis mindenből kifogytunk.



 


Délután

1/4 4 -től lépett fel Duff Mc Kagan a kék színpadon,de akkor még a lelki egyensúlyunkat próbáltuk visszanyerni az időközben beszerzett sörökkel, így elszalasztottuk. Kíváncsiságból megnéztem volna - kár, talán majd egyszer... Az első koncert amire összeszedtük magunkat a Static X volt.

Static X

Izgalommentes. Ezzel az egy szóval mindent leírtam, amit a koncertről tudni érdemes. Az egyetlen érdekesség a háttérben táncikáló Mrs.Static volt. Akik ismerik és szeretik a zenéjüket azoknak biztosan bejött, én nem voltam lenyűgözve - szó se róla becsületes koncert volt nem hakniztak.

 
Trivium

Nagyon vártam a Triviumot, kíváncsi voltam, milyenek élőben? Intenzív! Ezzel az egy szóval jellemezhetném a Trivium fellépését (így, felkiáltójellel) és a 3 nap legjobb koncertjét láthatta a közönség! Az első hangtól kezdve hatalmas lendülettel zenéltek, egy másodpercre sem ült le a koncert és nagyon jó hangulatot teremtettek. (ez egyébként a képekről is maximálisan átjön! - a szerk.) Amikor már azt gondoltam ezt már nem lehet tovább fokozni, még rátettek egy lapáttal! Vigyorogva távoztam a színpadtól, mától új rajongója van a zenekarnak.

 

Limp Bizkit

Nem vagyok rajongójuk-számomra kevés az,hogy egy lemezen van két sláger (-klippes) nóta, a többi pedig töltelék. Most azonban el kell ismernem, hogy a LB koncertzenekarnak sokkal jobb mint vártam. Wes Borland szokás szerint kifestve lépett fel, Fred Durst pedig rutinos frontemberként pörgött a színpadon. Zúzós riffek és háttérben a dj - ez a koncert rendben volt, nincs miért kötekednem még akkor sem, ha nem vagyok túl nagy barátja a zenekarnak.

 


Machine Head

A másik zenekar akiknek a fellépését nagyon vártam, sikerült előrefurakodnom, így szinte testközelből láthattam az egészet. De most előszőr a hangzás nem az igazi-egy headliner zenekar pocsékul szólt az utolsó este utolsó koncertjén! Persze a M Head így is jó volt, aki teheti, ne hagyja ki a Hegyalja fesztiválon! Machine Fuckin' Head!

 


Számunkra ez volt a 2009-es Nova Rock, a pocsék idő ellenére megpróbáltuk kihozni belőle a lehető legtöbbet és visszatekintve nem vagyok csalódott.

 

NovaRock 2009 képes beszámoló - 1. nap

NovaRock 2009 képes beszámoló - 2. nap

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr421227194

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum