RockStation

Paradise Lost : Újabb dal, The Rise Of Denial

2009. augusztus 28. - sunthatneversets

A brit doom/gót metálbanda új albumáról – mely szeptember 28.-án érkezik a Century Media jóvoltából – szépen, lassan kerülnek fel a dalok a Paradise Lost MySpace oldalára. A korábban már bemutatott As Horizons End és a lemez címét adó Faith Divides Us Death Unites Us után most a The Rise Of Denial hallgatható meg.

Úgy hallik Greg Mackintosh nem átallott visszanyúlni a korai időkbe egy-két gitártéma erejéig, de az eredmény egyenlőre biztató.  

Hogy egy kicsit segítsük a lemezeladásokat, itt egy video, amelyben a lemez elkészültének apropóján Nick Holmes és Greg Mackintosh beszélnek a friss zenei anyagról (kemény lesz, mélyrehangolt és sötét végig), a stúdiómunkáról, hogy mekkora rabszolgahajcsár is volt Jens Bogren (Opeth, Katatonia, Amon Amarth) ha-ha! és az eddigi 20-21 évükről. A video végén néhány szerencsés újságíró kolléga prezentálja véleményét a teljes zenei anyagról.

Ja és ne feledjétek: szeptember 12. FEZEN Feszt, Székesfehérvár
 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr611344418

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum