RockStation

Metallica – Újabb Dvd

2009. december 06. - sunthatneversets

Lassan már követhetetlen lesz, hogy a Metallica, mikor, hol és milyen dvd-t ad ki. Most a júniusban Mexikóban készült film fog napvilágot látni három verzióban, mely a megjegyezhetetlen Orgullo, Pasion y Gloria: Tres Noches En La Ciudad de Mexico (Pride, Passion, and Glory: Three Nights In Mexico City) címet kapta és november 30-tól kapható. 

A 2009 június 4-én, 6-án  és 7-én rögzített koncertek érdekessége, hogy mindhárom napon más és más programot játszott a zenekar, mely 34 dal a dupla DVD-s verzión látható-hallható, de lesz sima DVD, Blu Ray, DVD+2CD, valamint 2DVD+2CD formátum is belőle. Az anyag üzletben csak Dél-Amerikában és Mexikóban lesz majd kapható, de később a csapat honlapján is elérhetővé válik.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr371577219

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum