RockStation

VIDEJÓ EXTRA! A magyar dal napja – Superbutt + Nevergreen

2010. január 10. - sunthatneversets

Mai Videjó! rovatunkban hosszú idő után újra megtartjuk a magyar dal napját.

A Superbutt 2008 végén jelentkezett albummal, a You And Your Revolution című anyag tőlünk is jó kritikát kapott. Korábban Figure című dalra már készült egy ötletes videó, most pedig az album nyitódalára a Last Call-ra született egy újabb. A Zakk Tell  (Clawfinger) vendégszereplésével – igaz csak egy tévén látható – készült film színvonaláról mindenki döntsön maga. Szerintem annyira nem gáz.

A Nevergreen Új Birodalom című lemeze decemberben jelent meg, jelenleg Saabi kolléga emészti, kritika céljából. Hazánk első számú doom csapata egy Madonna feldolgozást választott első klipnek, amely a Frozen című dalra készült. A félig imidzs klip olyan, amilyet hasonló stílusú csapatok szoktak készíteni. Legyen benne sötét, meg néhány jó bige.

 




  

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr531660351

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

enba 2010.01.10. 17:45:15

aztabazmeg matlári micu bácsi mekkora terminátor már
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum