RockStation

Formal Logic – Flashed Upon (bemutatkozó EP)

2010. január 18. - sunthatneversets

Elkészült kisebb csúszással a Formal Logic zenekar első 3 számos koncept demója a „Flashed Upon”. A felvételek 2009 augusztusában készültek Miskolcon, Budapesten és Kazincbarcikán, illetve két vendégszóló hallható  az anyagon, melyekért a görög Theodore Ziras és a finn Risto Kupiainen felel.

A zenekar az alábbiakat állítja magáról:


A dalok leginkább Progresszív/Pszichedelikus/Metál  és még egyéb, számunkra is meghatározhatatlan stílusokba sorolhatóak. A Formal Logic zenéje folyamatos változásban van, hiszen a cél, az hogy minden agyag egy bizonyos koncepciót alkosson. A tervek szerint a nagylemez sok mindenben eltér majd a demótól, hiszen szeretnénk valami újat, izgalmasat kihozni majd. 

A korongom közreműködő  zenészek:

Bodor Máté (Gitár) (Lost Symphony, Mytra, Overload, Aeon Zen…)
Szebényi Dániel (Billentyűk) (H.A.R.D.)
Lerch Péter (Basszusgitár) (Darktempered, Dispassion)
Pap Márton (Ének) (Sky Above Heroes)
Mester Róbert (Dob) (Darktempered, Neural Booster)

Az anyag teljes egészében meghallgatható és letölthető a  Formal Logic MySpace oldalon, illetve egyéb fájlmegosztó portálokon is közzétettük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr421681199

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum