RockStation

Slytract - Lemez, szavazás, blog

2010. július 26. - sunthatneversets

Melegh Gábor B. a következő információkat osztotta meg velünk:

Korábban már közöltük, hogy Zsengellér Szabolcs basszusgitáros utazik Amerikába, ez hosszas előkészületek után be is következett. Szabi sikeresen megérkezett, minden rendben van, természetesen a lemez felvételeire és minden egyéb fontos teendőre visszajön. Szabi indított egy blogot, kinti tartózkodásának momentumait itt olvashatjátok. Megfelelő búcsúztatást jelentett a Rockmaratonos koncert, nagyon jól éreztük magunkat, köszönet mindenkinek, aki aznap szerette, nem szerette, gyűlölte, vagy imádta a zenekart. Az előző hírekben azt is olvashattátok, hogy az évben már csak pár buli lesz, így a hátralévő koncerteket Jakab Viktorral fogjuk levezényelni, aki már korábban is mozgott velünk, mint bőgős. Picit kanyarodjunk az új lemezhez is, csak az ismétlés kedvéért; jövő év elején irány a stúdió, a szokásos viták, balhék, puszik, csókok, extrém pornóvideók, feloszlások majd reunion-ok után, végül lemezmegjelenés és turné. A lemezen 10 dal lesz, több mint valószínű, hogy ez tartalmaz egy bónusz dalt is. Nagy izgatottsággal várjuk már a fogadtatást, de csalódni senki nem fog, az biztos.
A német Century Media Records indított egy szavazást a Dark Tranquillity/Insomnium turné kapcsán, ahol az első körben a Slytract tovább is jutott, a második körben viszont a Ti  szavazataitokra van szükségünk, ezt a kiadó honlapján itt meg tudjátok tenni. Szavazzatok a SLY-ra, hajrá!

Slytract koncertek:
2010. augusztus 6.
Miskolc, GYÁR Fesztivál
2010.szeptember 17. 
Innsbruck(AT)

www.myspace.com/slytract

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr172176367

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum