RockStation

Nemjuci és Grand Mexican Warlock az A38-on! [KONCERTAJÁNLÓ]

2010. október 11. - sunthatneversets

Az idei MTV EMA regionális díj jelöltjei közé a szakmai zsűri által beválasztott Nemjuci zenekar nem vesz részt a jövő héten megrendezett budapesti díjátadón, mivel a Turbo zenekarral közösen Csehországba utazik, hogy ott Prágában és Karlovy Varyban több koncertet is adjon. Így aki szeretné a rock királynőjét és csibész csapatát színpadon látni, az menjen október 14-én az A38-ra! A Hajó közönsége egy fesztiválokkal és koncertekkel zsúfolt nyár utáni, iszonyatosan erős és öntudatos, emellett nagyon szórakoztató Nemjucit kaphat ez alkalommal.

Németh Juciék előtt Belgium egyik legnépszerűbb bandája, a Triggerfinger lép színpadra. A kritikusok a régi vágású rock igazi mai képviselőjeként, a stílus ráncfelvarrójaként tartja őket számon. A Rolling Stones, Led Zeppelin, AC/DC, Motörhead vagy a fiatalabbak közül a Queens of the Stone Age vonalat kedvelők előnyben!

Az estét az alig egy éve debütált sátánfajzat brigád, a Grand Mexican Warlock nyitja. A srácok a koncertezés és a napokban bemutatásra kerülő videóklip okozta izgalmak mellett lázasan dolgoznak első nagylemezükön, mely ez év végére várható.

A38 Hajó / Budapest
2010. október 14. 20:30
Grand Mexican Warlock
Triggerfinger (BEL)
Nemjuci

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr892363612

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum