RockStation

Slytract - dobos videó a Sickdrummer.com-on

2010. november 01. - sunthatneversets

A Slytract dobosa, Galántay Tamás készített egy stúdió-videót múlt pénteken, amelyben a death metal dobolás alapvető stílusjegyeit, technikáit mutatja be nagy sebesség mellett.
A videó különlegessége a sebesség, azaz a blastbeat gyorsasága. 260 Bpm már nagyon gyorsnak számít, 270-280 keveseknek megy, a 300 környéke pedig jóformán tabu. Tamás a 6 perc feletti videó végén pedig eléri ezt a mágikus számot.

A SickDrummer Magazine az egyetlen extrém dobolással foglalkozó amerikai magazin, amely nyomtatásban is megjelenik. Olyan dobosokkal foglalkozik, mint például George Kollias (Nile), John Longstreth (Origin), Sean Reinert (Cynic), Flo Mounier (Cryptopsy), Tim Yeung (Divine Heresy), Tomas Haake (Meshuggah). Tamás videója felkerült a hivatalos honlapra, ahol jelenleg a második legnézettebb link. A magazin főnöke felvette a kapcsolatot Tamással, és érdeklődött a Slytract iránt, kíváncsi az új dalokra, és promóciós lehetőséget is említett a tengerentúlon, ha a lemez megjelenik. Különös egybeesés, hogy ez a magazin ezer szállal kötődik a Relapse Records-hoz, az "Explanation: Unknown" amerikai forgalmazójához.

A Slytract második albuma egyébként december és január folyamán kerül rögzítésre Ausztriában, a tervezett megjelenés pedig 2011 nyara, újra a Noisehead Records-on keresztül.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr642412917

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum