RockStation

Ha kőgazdag leszek, luxus-óceánjárón tartott metál fesztiválra megyek

2011. január 05. - sunthatneversets

Van, aki stílusosan kezdi az évet. 2011 januárjában, amikor a világ többi részén mindenki úgy fázik, hogy életvesztélyesen; havazik vagy szakad az eső, addig 40 heavy metal banda és 2000 rajongó birtokba vesz egy luxushajót és a Karib-szigetek mellett hajókázva 5 nap és 4 éjszaka buliznak egyfolytában. Ez a 70000 Tons Of Metal elnevezésű január  24-28 közötti happening.
 
Tonnányi koncert, különféle színpadok kint és bent, szabad mikorofonos esték, bárok, amik soha nem zárnak be, napfény és szórakozás a szépséges mexikói Cozumel szigeten - egy olyan páratlan lehetőséget ígér a rajongók számára, amely még eddig talán sosem volt, gyakorlatilag több napon keresztül a rajongott bandák tagjainak közelében lehetnek, velük együtt lóghatnak az imént leírt körülmények között.

A programterv (!) a következőképpen néz ki:
 
1. nap Miami, Florida: A hajó Miamiból indul délután. A koncertek az indulás után elkezdődnek és éjszakába nyúlóan folytatódnak, amint a hajó Cozumel felé halad.
 
2.nap: Egy teljes nap a nyílt óceánon a kubai szigetek mellett elhaladva.  Koncertek nappal és este, találkozók, italozás a soha be nem záró bárokban, pókerbajnokság a kaszinóban és rengeteg program a hajó egész fedélzetén.
 
3. nap Cozumel, Mexikó: A hajó a reggeli órákban érkezik meg Cozumel szépséges szigetéhez és kikötés után egész nap ott tartózkodik. Ha a másnaposság ellenére valakinek van kedve kimenni a szigetre megteheti és egy csomó izgalmas lehetőség közül választhat. Akár búvárkodhat egyet, lovagolhat bikán, nézegetheti a maja emlékhelyeket, úszkálhat a valószínűtlenül tiszta, kék vízben vagy egyszerűen csak heverhet a strandon  miközben nyakalja a margaríta koktélt és zabálja a taco-t.
 
4. nap: Újabb nap az óceánon, most már Miami felé hajózva, a 2. naphoz hasonló programokkal, miközben mindenki mehet bárhova a fedélzeten, mindenki megtapizhat bármit és bárkit aminek és akinek köze van kedvenc együtteséhez - mintha mindenkinek stagepass-sza lenne! A szervezők szerint ez több, mint egy tengeri hajókázás és több, mint egy metál fesztivál ez egy életreszóló élmény lehet minden rockrajongó számára. Mi csak annyit mondunk: van benne valami...
 
5. nap Miami, Florida: A hajó a reggeli órákban érkezik vissza Miami-ba. Ha minden összejön, amit a szervezők ígérnek, a résztvevőknek alighanem szüksége lesz még néhány nap pihenésre a kis utazás után.

Mindez potom pénzért, hiszen a legolcsóbb jegy kétágyas nem ócánra néző kabinban 1115 USA dollárért. Ha még a kilátásban is gyönyörkodni akarunk akkor mindössze 1648 dollárunk bánja, de ha még extra kabint is akarunk az már 1915 dollár kipengetésével jár.

És, hogy ezért kiket láthatunk, hallhatunk:

Cripper, Dark Tranquillity, Death Angel, Destruction, DuskMachine, Ensiferum, Epica, Exodus, Fear Factory, Finntroll, Forbidden, Gamma Ray, Iced Earth, Korpiklaani, Malevolent Creation, Marduk, Moonspell, Nevermore, Obituary, Rage, Raven, Sabaton, Sanctuary, Saxon, Sodom ,Sonata Arctica, Swashbuckle, Testament, Trouble, Twilight Of The Gods, Týr, Uli Jon Roth, Unleashed, Voivod, Witchburner

És már csak pár darab van a 2000 jegyből. Érdemes sietni. Ha kőgazdak leszek, legközelebb én is befizetek.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr622562734

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

.Nitro. 2011.01.06. 23:25:32

Akkor együtt megyünk srácok legközelebb és majd ott szürcsöljük a mojitot a pultnál miközben a Mardukot hallgatjuk élőben :D
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum