RockStation

EGO - Aréna Feszt és őszi tervek

2011. július 19. - sunthatneversets

A zenekar jelentkezett az alábbi hírekkel:

Túl vagyunk a július 9-én játszott VII. Angyalrock fesztiválos koncertünkön. Igazából még most is az események hatása alatt vagyunk. Annyi szeretetet, olyan baráti fogadtatást kaptunk ugyanis szombaton a felvidéki Ajnácskőn, hogy le a kalappal... Ismerősökkel is találkoztunk, köztük olyanokkal is, akik a kicsit nedvesre sikerült Pecsás Ossian koncerten is ott voltak. Jó volt látni ezeket az arcokat és az egyre több EGO-pólós rajongót! A Kalapács zenekarral közös buli volt ez, akik épp egy 4 napos etapban voltak, így külön érdekessége volt a koncertnek, hogy egymás után játszhatott az EGO és a Kalapács zenekar, így nagyon erősre sikeredett a program. Ezt meg is állapította az összegyűlt kb. 350 lelkes ember, akik végigtombolták mindkét bulit.
 
Az EGO legközelebb Kárpátalján, az Aréna fesztiválon játszik augusztus 5-én, főműsoridőben, az Ossian zenekar előtt. Addig is kiváló lehetőség van szövegírásra. Az utóbbi időben újabb 4 dal szövege készült el, szóval, ha így haladunk nagyon úgy néz ki, hogy ebből ősszel lemezfelvétel lesz! Az új szövegek talán még nyersebbek, szókimondóbbak az eddigieknél… Igen, így van ez, mivel a helyzet nem lett jobb. A következő bulik mindegyikén játszunk egy-egy új dalt, az őszi bulikon felfrissítjük a programot!
 
Izgalommal teli hír, hogy tárgyalásban vagyunk egy novemberi Club 202 bulival kapcsolatban, ahol egy igazi metal ikon előtt játszhatnánk. Az anyagunkat kiküldték a menedzsmentnek, mi pedig várjuk a visszajelzést és bizakodunk! A fejleményekről időben hírt adunk!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr883079002

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum