RockStation

Így kezdődik 2012 a Concerto Music-nál

2011. december 19. - sunthatneversets

Számtalan új koncertről tudunk beszámolni 2012-re, és néhány változásról is. Márciusban az ex Iron Maiden frontember Blaze Bayley teszi tiszteletét nálunk, de azt már nyugodtan kijelenthetjük, hogy a tavasz inkább a csajmetalról fog szólni, hiszen olyan előadók teszik tiszteletüket Budapesten, mint a Nightwish, az Epica, a Delain vagy Anneke.

A sajnálatos változások a Thrash előadókat érintik: az Evile koncertje produkciós problémák miatt elmarad, a Tankard koncert pedig átkerül a Dürer Kertbe, mivel aznap az Epica bérli ki a Club 202 színpadát. (A korábban megvásárolt, Club 202-be szóló jegyek továbbra is érvényesek.)

Reméljük mindenki megtalálja a kedvére való koncertet, de ígérjük, hogy még jó pár izgalmas rendezvényt jelentünk be az első félévre. Boldog Karácsonyt és Sikeres Új Esztendőt Kíván a CONCERTO Music! További információk ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr183474704

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum