RockStation

Astral Doors: elindult a turné, szerdán Budapesten

2012. február 28. - sunthatneversets

Február 24-én útnak indult az Astral Doors Jerusalem című legfrissebb lemezét bemutató Desert Forces of Rock turné, mely február 29-én érkezik a budapesti Club 202-be. Az első németországi koncertek már le is zajlottak, és a rajongók jelentései szerint mind az új, mind a korábbi lemezekről is szerepeltek dalok. A várható dallista valahogy így néz majd ki: 7th Crusade, In A Stranger's Eye, Babylon Rise, Pearl Harbour, The Battle of Jacob's Ford, Child of Rock'n'Roll, Time to Rock, Power and the Glory, Evil is Forever, Cloudbreaker, Of The Son and the Father, Slay The Dragon, Black Rain, Burn Down The Wheel, Raiders of the Ark. A csapat külön gondolt a hazai rajongókra, így egy igen jó hangulatú és hangos üzenetet is küldött nekik.

A turné indulásával egy napon jelent meg a zenekar első három lemezének újra kiadott verziója, így a koncertlátogatók és a gyűjtők akár a helyszínen is beszerezhetik az új lemez mellé a az Of The Son And The Father, az Astralism és az Evil Is Forever című első három albumot is.

Február 29-én érdemes lesz időben érkezni a Club 202-be, hiszen a svédek előtt szerepelnek a hazai Crossholder keresztes vitézei, a beszédes nevű Elfsong bemutatja a fantasy regények világa által inspirált Csodák könyve címe első lemezét, illetve meghallgathatjuk a Monster Magnet ritmusszekciója által gründolt dögös rocbanda, a Riotgod koncertjét is.

A koncertre jegyek kaphatók elővételben is, de azok, akik a helyszínen megvásárolják a Hammerworld Magazin aznap megjelenő, 990 forintba kerülő márciusi számát, megkapják az Elfsong új lemezét is, és az újságban lévő kuponnal ingyen juthatnak be a rendezvényre – így a Hammerworld olvasói a januári Steelwing után most egy újabb ajándék koncertet kapnak.

A Hammer Concerts bemutatja: Desert Forces of Rock Tour
2012. február 29., szerda 18 óra
Budapest, Club 202
Astral Doors, Riotgod, Crossholder, Elfsong koncertek
Belépő: 999 Ft, a márciusi Hammerworld Magazinnal ingyenes.
Jegyek kaphatók országszerte a Ticketportal hálózatában, és a www.ticketportal.hu oldalon, valamint a Hammer Zenebarlangban, a CD Pincében és a Headbangerben, továbbá a rendezvény napján a helyszínen, ahol a Hammerworld Magazin márciusi száma is beszerezhető lesz.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr44219029

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum